Bizimle İletişime Geçin

Oyun Haberleri

2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

2021 yılında çıkacak en iyi oyunlar

Oyun endüstrisi çok hızlı bir büyüme devresine girdi. Ekran kartları ve grafik yazılımlarının sunduğu gerçekçi deneyim, oyun endüstrisinin milyarlarca dolarlık bir sektör oluşmasında başlıca etkendir. 2021 yılında çıkacak oyunlara göz atarak siz de geleceğin oyunlarını öğrenin.

2021 yılında çıkacak oyunlar

2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

Oyun endüstrisi gerçekliği dibine kadar yaşatmaya devam ediyor. Yakında çıkacak oyunlara göz atalım.

Reklam Alanı

Werewolf the Apocalypse

1992 yapımlı kurt ve savaş kurgusuna sahip Werewolf the Apoclaypse, Xbox, Windows ve PS serileriyle rahatlıkla oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.

Spider-Man 2

2018 yılındaki güçlü girişiyle birlikte tüm oyun listelerinde üst sıraları kapan Spider Man, yazarının duyurusuyla birlikte devam serisinin çekileceği anlaşıldı. PS4 için en çok satılan oyunun ikinci bir serisinin tüm dünyada nasıl cereyan edeceğini tahmin edebilirsiniz.

Horizon Zero Dawn 2

İlk serisini 2018 yılında yayınlayarak 8 milyona yakın satış elde eden Horizon Zero Dawn, yakında çıkaracağı ikinci serisiyle oyun piyasasında büyük ses getirecek. Karakterinizi seçerek yaratıklarla savaştığınız mistik ve aksiyon dolu bu oyunu denemelisiniz.

yakında çıkacak oyunlar

Ghostwire: Tokyo

Japon menşei  firma tarafından çıkarılan Ghostwire: Tokyo, PS5 uyumlu olarak piyasaya çıkacak. Hayalet avcılığı konseptinde olacak korku ve macera oyunudur. Tokyo’yu ele geçiren hayaletleri temizleyerek şehri kurtarmak ister misiniz?

Reklam Alanı

Far Cry 6

Aksiyon ve silah oyunu severler için çekici bir hikayeyle 2021’de karşımıza çıkacak Far Cry 6, kasaba halkına kötü davranan diktatörü yıkmak üzere örgütlenmiş silahlı insanlardan oluşan kurguya sahiptir.

New World

Çok oyunculu rol yapma oyunu olan New World, önümüzdeki yılda çıkış yapacak MMORPG oyunlarından birisidir. Oyunda kazanabilmeniz için görevlerde belirtilen nesneleri toplamanız ve inşaatlarda kullanmanız gerekmektedir.

2021 çıkacak en iyi oyunlar

Empire Of Sin

Gangster oyun sevenler için Empire Of Sin biçilmiş bir kaftandır. Şehir içinde adaleti kurmaya çalışacağınız oyunda, kendi çetenizi kurabilir, mafya olarak şehre hükmedebilirsiniz.

Evil Genius 2

İlk serisini 2004 yılında piyasaya çıkaran Evil Genius 2, serinin devamı olacak bu oyun ile özellikle orta yaş grubu oyuncu kitlesini çok heyecanlandırmış durumdadır. Bir adada kendi sığınacağınızı inşa edeceğiniz bu tuzaklarla dolu oyun hikayesinde dikkatli olmak birincil göreviniz.

Reklam Alanı

 

2021 yılında çıklacak oyunlar hakkında Siz Neler Düşünüyorsunuz

Sizce yılın oyunu hangisi olur yorumlara bekliyoruz.

oyunlar kategori

 

forum tekno hobi

Reklam Alanı
Yazının Devamı
Reklam Alanı
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Trend Yazılar